Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pozdrav svima na forumu,ja sam gale iz požege,zanima me razmena iskustava,sajt je odličan i ima svega!

Iz nekog razloga link koji sam okačio u prethodnom komentaru (13.05. u 11:26) ne radi. Stoga ovde kačim url umesto da stavim funkcionalan link. Dakle, pogledajte sajt na:

lekovite-gljive.com

Hvala na razumevanju.
Pozdrav svima, Adriano

Zahvaljujem na dobrodoslici. Ja sam Branka, iz Bijeljine sam. Poslase me u penziju sa 59 godina, a kako sam jos veoma sposobna i vrijedna uz to, pokusavam se za pocetak druziti i upoznavati nove ljude (imam puno slobodnog vremena), a uz put se interesovati i za zivot na selu i poljoprivredu, pa i eventualne poslove koje bih mogla raditi i zaraditi koji dinar, jer znate kakve su penzije..Pozdrav svima, pa izvolite se javiti..

Dobar dan, ja sam Vladimir Simić, poljoprivrednik iz Male Moštanice, bavim se ratarstvom i vinogradarstvom.

poz ljudi sta se radi ja sam juga iz prokuplja imam problem sa uljem za traktor jer nemoze ni 20 ari da ore a skazaljka merac ulja odmah pada u crveno da li neko zna koje ulje je dobro traktor ferguson39

caos i pozdrav svima ja sam juga iz prokuplja okolina student a sa mojim roditeljima i bratom radimo poljoprivredu, ovaj forum je super stvar, a imam mali problem heheh nije studenski vec sa traktorm,pa ako moze neko da mi pomogne oko ulja za motor

Pozdrav svim članovima a naravno i onima koji su najvredniji oko uredjenja sajta. Ja sam Željko iz Rumenke kod Novog Sada, profesionalno se bavim muzikom a hobi su mi žečevi, momentalno imam 3 ženke i 1 mužjaka i 5 malih od mesec dana.

Pozdrav svima, ja sam Jaroslav, iz Stare Pazove (mnogo smo jaki!!!), Bavim se rashladom i belom tehnikom, a povremeno i okalemim koju voćku za svoju dušu! Ponajviše cenim stare sorte, koje ne traže prskanja i u tom pogledu sam otvoren za sve informacije...

pozdrav za clanove foruma, ja sam Dragan iz okoline Bijeljine, idem u srednju poljoprivrednu skolu, smijer poljoprivredni tehnicar, planiram po zavrsetku srednje skole da nastavim skolovanje na poljoprivrednom fakultetu. forum pratim vec dugo, pa sam resio da se prikljucim i naucim nesto novo. Inace kuci se bavimo poljoprivredom, ratarstvom i stocarstvom. pozdrav

Dragane94 dobro dosao zemljak, zelim ti puno pametnih postova i da dosta dobrih stvari naucis. svim novim clanovima dobrodosli!!!! :prijateljski pozdrav:

Pozdrav svima. Javljam se iz Loznice. Bavim se semenskom proizvodnjom povrtarskih kultura. Doduše tek sam u trećoj godini, mislim na trajanje ovog mog poljoprivrednovanja. Radio sam dve godine boraniju, a sada radim kupus. Teška bogami ova sigurna proizvodnja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh