Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi novi sam na ovom forumu. i nikako da skontam gdje da se predstavim i da napisem nesto o sebi. Malo me muci ova tehnika. Zovem se besan, rodom iz bosne, zivim u austriji itd.
imam problem sa mijim Vladimircem t25 iskace mi mjenjac iz brzine pod teretom. ako mi neko moze pomoci unaprijed se zahvaljujem.

Kao sto je i red, prvo predstavljanje...
Zivim u Kragujevcu, u okolini istog imam za profesionalce "mali", za amatere (u koje i sebe ubrajam) i ne tako mali vocnjak.
Ima tu svega ali najvise sljiva (nekih 40 i nesto malo vise ari). Sljive su stare do deset godina, ima nekih i od prosle godine...
Pokusavam da vocnjak odrzavam u skadu sa aktuelnim i savremenim preporukama.....

Dobar dan, dobri ljudi :cvetic: Zovem se Sladjana, aktivan sam clan udruzenja za zastitu zivotne sredine "Ovcar i Kablar" i tu sam da razmenim iskustva, informacije i misljenja sa clanovima ovog fenomenalnog foruma :ppozdrav:

zovem se ivo(besan)- me zovu.
Rodjen sam u Bosni okolina Doboja.
trenutno zivim u Nasicama ,radim u Austriji.

Pozdrav za sve forumase. Ja sam Sinisa iz Jakova. Trenutno se mlatim sa nekom zivinom, a inace veze nemam sa poljoprivredom, tako da, kao shto reche jedan prethodnik, spremite se na gomilu glupih pitanja.

Pozdrav, zovem se Novica,iz hrvatske,studiram strojarstvo i pošto je ovo najbolji forum po pitanju poljoprivrede na balkanu i najaktivniji koliko sam primjetio odlucio se registrirati. Inace imamo zemlje negdje 70 hektara i držimo stoku.

Pozdrav svima,ja sam Bojan iz Banja Luke, bavim se vocarstvom i vinogradarstvom. Trenutno sam u fazi gradnje podrume, bilo kakva pomoc je dobrodosla..

Pozdrav Svima,
Zovem se Sasa inace iz V.Laola okolina Petrovca na Mlavi, od prosle godine se bavim Ovcarstvom, imam za sada 30-ak Ovaca...

Pozdrav svima,

iz Kraljeva sam, imam IDF ovce i 150 stabala cacanske lepotice (mlad zasad, a planiram da zasadim jos dvesta ove godine i da pocnem sa gajenjem tresnji). Malo mi je konfuzan forum, al snaci cu se vec nekako...

Dobro došli svi novi članovi :ppozdrav: na ovom forumu ima za sva interesovanja po nešto,pa počnite sa čitanjem :haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh