Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima. Zovem se Milanko Tosovic, zivim u okolini Kraljeva, po zanimanju sam radnik i bavim se malinarstvom.

Pozdrav. Zovem se Mihal, i dolazim iz Ruskog Krstura. Ove godine sam diplomirao informatiku i tenutno trazim posao i to dosta tesko ide pa sam razmisljao da pocnem sa poljoprivredom.

Ja sam Jovanovic Bojan iz sela Ibarska Slatina opstina LEPOSAVIC TO JE PODRUCJE SEVERNOG SRPSKOG DELA KOSOVA I METOHIJE.Bavim se ratarstvom,povrtarstvom i ostalim poljoprivrednim granama za svoje potrebe kao i jednim delom za trziste.Imam oko pet hektara zemlje koja je jednim delom pod vocem a ostalo su njive i vestacke trave kao i detelina.Pozdrav svima i mislim da je ovo pravi forum za nas sa ovim zanimanjem.

Pozdrav svima, ja sam Miodrag iz Lebana, imam na selu malo zemlje pa se bavim malo vocarstvom i svega po malo...

pozdrav svima ja sam srdjan mijulovic iz sela jasenovo kod despotovca .. inace se bavim poljoprivredom i ovcarstvom. pozdrav svima

Dobar dan pozdrav svima ja sam tomislav skenderovic iz sela bikovo blizina subotice bavim se poljoprivredom , drzim krmace ,i po malo se bavim auto elektrikom . jos jednom pozdrav

Pozdrav svima,pratim forum oko mesec dana pa je red da se predstavim.Zovem se Vera i dolazim iz Krupnja.....

Adriano Maljković iz Bečeja, dipl. prof. informatike. Vršim izradu sajtova (pripremam materijal za sajtove koje radim, radim marketing, dizajn, optimizaciju za pretraživače i ostale prepratne usluge). Sajt zbog čijeg sadržaja sam se prijavio na ovaj forum je o lekovitim gljivama koje moj otac Tihomir Maljković uvozi iz Kine i distribuira. To su reishi, shiitake, Cordyceps Sinensis, Coprinus Comatus i Phellinus Linteus. Ali, takođe uvozi i lekovito bilje: ashwagandha (indijski žen šen), Astragalus Glicypheros, ginseng. Ovaj sajt možete pogledati ovde. Razlog moje posete forumu je marketing i usavršavanje poznavanja činjenica o ovim gljivama i tržištu. Svako dobro želim ostalim članovima!

Pozdrav svima, ja sam Bojan Karan iz Novog Grada (BiH) imam 32godine elektrotehničar po zanimanju i nemam neko iskustvo u poljoprivredi mada sam svaštario na seoskom imanju!
Želim da se informišem i unapredim znanje pa da ga primjenim u praksi!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh