Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam Dusan Nikolic,iz Panceva.Zavrsio sam Poljoprivredni fakultet Zastitu bilja,trenutno radim u poljo apoteci

Pozdrav svima!

Drugovi pozdrav za sve na ovom forumu. Mislim da je ovaj forum jako dobar za sve nas koji se bavimo poljoprvredom, da mozemo pomoci jedni drugima. Ja se zovem Jovan, i zivim u Vrscu, radim oko 15.ha zemlje....Sve najbolje.

Pozdrav svim kolegama poljoprivrednicima. Ja sam Milos i zivim u Cupriji, nadam se da cu ovde unaprediti svoje znanje :)

Pozdrav svim clanovima foruma. Uz druzenje na forumu imacemo svi priliku da se nedjusobno upoznamo uz medjusobno uvazavanje, nadam se.

@poljoprivrednicaaa,dobro došla na forum :ppozdrav: mogla si nam se i malo opširnije predstaviti,naprimer kako se zoveš,čime se baviš itd. :osmeh:

:sreca:Pozdrav za VAS fenomenalni ljudi. Moje ime je Zeljko , zivim u Pozarevcu i po struci sam automaticar+vikler. Posto je u danasnje vreme frka za posao odlucio sam da pokusam plastenicku proizvodnju paradajz krastavac i sve sto moze. To je sada mala povrsina ali tako se pocinje (12x5m).

Pozdrav svima ja sam Robert iz Debeljace, to je okolina Panceva za one koji nisu culi :osmeh: bavim se poljoprivredom i uvek mi dobro dodju informacije vezane za rast i pad cena poljoprivrednih proizvoda radi boljeg poslovanja i saradnje sa drugim klijentima.

Zdravo, jas sum Krale od Makedonija. Ziveam na selo i se bavam so poveke zemjodelski granki.

pozdrav svima, zovem se Vladimir, iz Novog Sada sam, počeo sam nedavno da uzgajam začinsko bilje iz hobija i dopada mi se :) tako da sam odlučio da saznam nešto više o uzgoju i održavanju biljaka, nadam se da ću ovde naučiti dosta :) takođe ako neko ima neki savet za početnike ili da mi predloži neki link/knjigu uvek je dobrodošao, zahvaljujem se unapred! :)

Pozdrav drugari..:)) Zovem se Nikola i iz okoline Kragujevca sam.Za forum moram da kazem da mi se mnogo svidja i da je poprilicno opsiran :)

Ja sam Bojan iz Novog Sada ( od skoro :)) inace ceo zivot sam negde po Vojvodini :) Odrastao sam na selu i volim svasta da radim oko zemlje iako mi to nije zanimanje. Sada mi je trenutno aktuelan dedin vocnjak od 25 ari koji je meni ostavio da ga radim. Kupio sam motorni trimer za odrzavanje, a izabrao sam ga izmedju ostalog zahvaljujuci postovima i ovom forumu. Nadam se da ce mi iskusniji clanovi pomoci u buducoj sadnji i obnavljanju vocnaka! Pozdrav svima!

Poslednja izmena:
Pozdrav, ja sam Dragan iz okoline Novog Sada. Moram da pohvalim forum, veoma koristan, pogotovo za pocetnike

Pozdrav svima, ja sam Branislav Štrba iz Kulpina, opština Bački Petrovac. Student sam prve godine na poljoprivrednom fakultetu u Nitri (Slovačka).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh