Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svim clanovima ovog nadasve zanimljivog i korisnog foruma, ja sam iz Odzak-a . Bosna i Hercegovina. vec duze vrijeme pratim desavanja i teme na ovom forumu. teme su za svaku pohvalu . dosta toga sam procitao i naucio sto do sada nisam znao i imao prilike da negdje drugo procitam, poleprivredom i stocarstvom se bavim od malih nogu, ali uvijek kao dopunsko , posto radim u firmi uglavnom sijem za svoje potrebe , malo povrca . imam manji plastenik ca50 kvadrata , sijem pola hektara bundeve ( sijemenke za grickanje) a od jeseni planiram i posaditi malo jagoda ...
jos jednom veliki pozdrav iz Bosne...

Zdravo, Predrag mi je ime i iz Zrenjanina sam. Interesuje me proizvodnja povrća u plastenicima.

Pozdrav narode ja sam iz Bijeljine i vidim da ovde ima dosta zanimljivi i dobri stvarcica pa reko da vas posjetim.....

Pozdrav svima, ja sam Tibor iz Čantavira (Subotica) vec dugo vremena sam samo "posmatrac" ovog foruma. Bavim se poljoprivredom.

Pozdrav svima, zovem se Nadica-Nadja, zivim u Beogradu a rodom sam iz Bele Crkve. Imam 42g.
Planiram da u B.C. zasadim neki vocnjak i na jednoj manjoj parceli raznih vockica od svega po malo.

Pozdrav svima. Ja sam Ena i iz okoline Pozarevca sam. Forum je odican, pruza dosta kosrisnih informacija.. Mene posebno zanima zivinarstvo posto se time po malo bavim..

Pozdrav svima iz Čakovca, RH. Pratim vas već godinu dana i odlični ste !
inače bavim se ratarstvom, i obrađujem 45 ha zemlje. Sijem pšenicu, kukuruz, uljanu repicu. Eto ukratko ! :)

Pozdrav svima. Ja sam Ena i iz okoline Pozarevca sam. Forum je odican, pruza dosta kosrisnih informacija.. Mene posebno zanima zivinarstvo posto se time po malo bavim..

Dobrom došla u klub živinara - koji ne postoji.Šalim se malo.Ima ovde nas na forumu koji se takođe po malo bave živinarstvom pa ti slobodno pitaj ako neko bude nešto znao odgovoriće ti.

Ja sam Željko Bačić,iz Županje(CRO),po stare dane počeo sam sa baviti svinjarstvom(Krmače,tovljenici) ostao bez posla pa moraš nešto raduckat.Pozdrav

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh