Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro dosla i ko moze da zna sta je dobro ili lose u datom trenutku, to tek vreme moze da pokaze. Sto se tice zivotinja i ostalog sto ti bude potrebno slobodno se obrati. Pozdrav

Prvo moramo da kupimo zemlju, a razmišljamo o sadnji lešnika, kestena i oraha. Ne znam gde dalje da idem na forum o obe teme. Može neka pomoć?

Pozdrav svima na forumu. Ja sam iz Pančeva bavim se voćarstvom, trenutno imam 1 ha krušaka i 20 ari trešanja. Pozz

Pozdrav svima. Ja sam Darko Ranković (24 godine) iz Drena, opština Lazarevac. Student sam završne godine diplomskih studija na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu. Od poljoprivrede, najviše se bavim ratarstvom (na nekih 20-tak hektara), zatim voćarstvom (oko 200 stabala šljive i oko 100 stabala raznog voća) i stočarstvom (stado od 60-ak ovaca i svinje, do deset komada). Veliki pozdrav za sve...

Milan Rasic iz Matejevca kod Nisa,konobar po profesiji,planiram zasad jagoda ove godine i sadnju sortne vinske i stone loze sledece godine. planiram da to bude moja osnovna delatnost u buducnosti.

Pozdravljam sve clanove ovog dobrog i korisnog foruma . Odustao od hobi-poljoprivrede i uzivam u penziji sa starim traktorom imt 533 iz 1979 sa 2500 sati a koji me sekira u zadnje vreme. Trazicu pomoc na ovom forumu. jos jedan pozdrav iz Malog Pozarevca .

Pozdrav za sve ja sam Svetislav Kojić iz Lukićeva , zemljorednjom t.j.ratarstvom se pretežno bavim obređujem oko 100 kj( 57-58 ha) imam svu potrebnu mehanizaciju sada sam u fazi obnove i proširenja postojeće . pa ako koga interesuje Zmaj 141iz 1977 sa tri adaptera i imt 542 1984( nasleđe od oca ) Zetor 7245 iz 1990 New Holland TM 120 iz 2008 i još T5060 čekam da mi stigne , sve ostalo sealice , rasipače, prskalica, tanjirača setvospremači , drljača , plugovi i dr.

Pozdrav za sve članove foruma. Zovem se Radovan Aničić..iz Ivanjice sam..po profesiji profesor tehnike i informatike..u slobodno vreme se bavim malinama..početnik sam(treća godina) i imam 12 ari malina..ovaj forum mi je mnogo pomogao u dosadašnjem napredovanju i mogu reći da sam dosta naučio od Vas..Hvala Vam..pozz...

Pozdrav dobri ljudi,

zovem se Vojkan Dobrosavljević, iz Jagodine sam i ne bavim se poljoprivredom (ako isključimo par odlazaka godišnje sa ocem do pčelinjaka i vinograda). Na ovom forumu sam (za sada) da bih sa članovima podelio utiske o svom trimeru koji sam nedavno nabavio. U svakom slučaju smatram da mnogo dobrih i korisnih stvari ovde možeš pročitati.

Ja sam Nikola, iz okoline Jagodine i hobi mi je vocarstvo, jagode uzgajam na nekih 20 tak ari. Inace sam clan od prosle godine...ali sam morao ponovo da se registrujem...forum je najbolji...veliki pozdrav svima!

Pozdrav svima ja sam Zlatko Mijic iz Sombora radim kao serviser biroopreme a u slobodno vreme se bavim zemljoradnjom...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh