Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zovem se Zlatan i iz Bosne sam zelio bih da se pocnem baviti kozarstvom!Mlijecnim i mesnim kozarstvom ;)

---------- Poruka napisana u 05:30 ---------- Prethodna poruka je at 04:56 ----------

:kisa:A usput da kazem da se nikada nisam time bavio.I zelio bih da mi neko sa foruma pomogne u smisli kako i gdje -iako sam procitao dosta literature o kozama ali me vise interesuje stanje na terenu.

Pozdrav svim forumasima :)
Moje ime je Darijan (25god) i dolazim iz okoline Subotice. imamo nesto malo stabala bresaka oko 120kom, no u planu je da se zasadi sire zasada sa nesto bresaka na 2,5 motike i kajsije na povrsini od 1.ha no vidicemo :)

Pozdrav svima na forumu.Moje ime je Djordje (Djole71) i dolazim iz Sombora.Sa vama sam vise od godinu dana.Bijo sam u ilegali i nisam se predstavljao.
Volim ovaj forum jer je :Hrana za dusu
Melem za ranu -ko zemlji da, zemlja mu i vraca !!!!!

Dobro nam došli novi forumaši !

Djole71

Alo Čiča, krajnje je vreme da izađeš iz zasede! Nisi završio poslovicu.................ako bude suša ostadosmo bez gaća!!!!!

Dobro došao!:ppozdrav:

Pozdrav svima,zovem se Milos Stanimirovic,iz Ripnja sam,okolina Avale i voleo bih da pocnem da se bavim kunicarstvom,iako sam duduk za sad,upijam kao sundjer i svaki dan saznam svasta nesto sa ovog foruma :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh