Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pozdrav svima!!! Zovem se Sladjana a u poslednje vreme se bavim iskljucivo Vama!!!Vidim da se raspitujete za ovo "famozno" djubrivo pa mozda Vam mogu pomoci ali tek sutra jer nam je sastanak tek u 12 gde cemo saznati sve detalje ali ono sto mogu da Vam kazem je da je poslednji rok za podnosenje zahteva 6 februar!!!POzdrav!
pozdrav do site na forumov do sega samo gi citav vasite postovi no sega se resiv i da stanam clen. Jas sum od Skopje i se zanimavam so proizvostno na zelencuk.
Pozdrav svima, Tibor se zovem i iz Temerina sam. Imam 31 godinu. Posle razgovora sa drugarom koji je završio poljoprivredni fakultet u Novom Sadu, došao sam na ideju da otpočnem sadnju leske. Imam oko 7 ha moje zemlje u arendi pa sam rešio na parčetu od 1,7 ha da otpočnem sadnju. U startu novaca nemam, ali sam rešio moju veliku ljubav motocikl prodati i uložiti u ovako nešto. njegovom prodajom imao bih određena sredstva za pokretanje posla...... nadam se dobrom druzenju i savetima....
Veliki pozdrav svima. Zovem se igor i bavim se poljoprivredom već nekih 15-tak godina. Prvi put sam ovde jer smatram da će miv ovaj forum pomoći da još brže dolazim do novih informacija i razmenjujem iskustva sa ostalim članovima.
Dobar dan, poštovani korisnici ovog sajta.Moje ime je Aleksandar i dolazim iz Beograda. Imam imanje tj dedovinu u okolini Kuršumlije ( oko 30ha) i bavim se mišlju da to imanje podignem na noge. Nadam se da ću dobiti dobre i sadržajne odgovore od kolega na sajtu.
s poštovanjem
Pozdrav svima, ja sam Zvezdan Pajovic iz Kraljeva i ozbiljno nameravam da se bavim vocarstvom, ovde sam da bih potrazio pomoc i savete iskusnijih clanova.