Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro dosao SREMCE....:ppozdrav:

---------- Poruka napisana u 20:18 ---------- Prethodna poruka je at 20:18 ----------

Pozdrav svima!!!
Zovem se Vojislav Pilipović i iz Bačke Palanke sam. Bavim se poljoprivredom obrađujem oko 70 hek. zmlje uglavnom se bavim ratarstvom nešto malo stočarstvom.

Pozdravljam sve novodosle odnosno nove clanove ovog foruma i drago mi je da ni veliki nanosi snega nisu sprecili omasovljenje ovog foruma

zovem se jovica lakovic iz srpske crnje sam.bavim se ratarstvom i stocarstvom.obradjujem 70 hektara zemlje.tovim svinje i trenutno imam oko 70 kom u tovu.takodje imam i svoje krmace,trenutno sest komadav a imao sam pre cetiri godine 20 komada.tovio sam i junad do 2010 godine i odustao sam od toga,mada imam relativno nov objekat za drzanje 40 tovnih junadi.po struci zam inzenjer poljoprivrede ali nemam ni jedan dan rada u struci.

Zdravo,ja sam Slavoljub Dimitrijevic iz Donjeg Krupca kod Aleksinca,bavim se poljoprivredom,cuvam krave.Pozdrav svima!!

---------- Poruka napisana u 17:08 ---------- Prethodna poruka je at 17:02 ----------

Trebam da uradim generalnu na traktoru imt 542 ,pa me zanima koje delove da stavim? Ako neko moze da pomogne,hvala unapred!!! Pozdrav!!

Pozdrav kolegama,ja sam Aleksandar iz Bijeljine,Republika Srpska.Plasteničkom proizvodnjom cvijeća se bavimo supruga Brankica i ja od 1997.godine,a proizvodnjom ruža mnogocvjetnica,puzavica,stablašica,tuja i čempresa od 2000.godine.Trenutno posjedujemo 4 plastenika sa dvostrukom folijom,površina je oko 350 kvadrata,proizvedemo godišnje oko 5000 ruža mnogocvjetnica i oko 200 stablašica.

pozdrav zovem se djordje iz nadalja sam zaposlen sam,bavim se poljoprivredom,stocarstvom i konjarstvom,na forum sam usao zbog razmene misljenja i nesto vise informacija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh