Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Морате имати одређени број порука на форуму да би сте могли поставити тему,незнам тачно колико,рећиће Вам модератори!

Уђи горе у брзе линкове,тамо имаш имена Свих!
Тренутно нема ни једног да је присутан,сутра ће они прочитати па ће ти објаснити.

Pozdrav svima!
Zovem se Trifu Marinel, iz Alibunara sam, imam 33 godine. Bavim se poljoprivredom i obrađujem 37ha svoje zemlje. Po zanimanju sam policajac, ali od tog zanata ne živim već od poljoprivrede. Imam 4 traktora i potrebnu prateću mehanizaciju. Trudim se da što bolje obrađujem svoju zemlju, da obezbedim svoju porodicu što bolje mogu, sačuvam stečeno od svojih predaka koji su se isto poljoprivredom bavili, i da steknem ono što nemam a što mi je potrebno.
OSTALO: još uvek neoženjen (verovatno što snajke neće na selo).
HOBI: lov!!!
Toliko o meni u "kratkim" crtama.

Izvinjenje svim forumašima zbog toga što sam član od 2010 god. a do sada se nisam predstavio!!!

Poslednja izmena:
Dobro došao Sreja85,da bi otvorio novu temu,treba da imaš 30 postova :ppozdrav:

zdravo svima na forumu ja sam goran bavim se svim i svacim vezano za poljoprivredu i ovaj forum mi tako tesko ide nikako pa provalim kako funkcionise ,pa ako bude bilo nekih prcapoca IZVINITE ovo je proba

Postovanje svima....Ja sam Andrija iz Jagodine.Odgajivac golubova Srpskog visokoletaca,pismonosa i indijske lahore.....ukrasne zivine,japanske svilene koke a od skora i sultana.....zlatnog fazana i jarebice kamenjarke.Pse,kanarince i egzote da ne spominjem,kao i 2 kosnice sa pcelama za svoju dusu.

postovanje svim clanovima foruma, kao i ljudima koji uredjuju forum, ja sam Dragoslav iz Kozarskae Dubice, bavim se proizvodnjom mlijeka na porodicnoj farmi, forum pratim od skoro i jako sam zadovoljan komentarim,a nadam se da cu i ja dati poneki koristan komentar...

Pozdrav,forumaši,ja se zovem Kristian,iz Kulpina sam,bavim se ratarstvom i povrtarstvom a imam i plastenike gde gajim rasade paprike i paradajza

pozdrav svim clanovima,ja sam vas neresivi problem,uvek vaskrsnem iz recycle bina i pepela kao ptica feniks,zato je najbolje da mi odblokirate stari originalni nalog da nemoram praviti druge,toliko za mene,i neka me moderatori ispostuju
hvala
To june neće da te mune.....

Pozdrav svima, drago mi je da ima ovakvih foruma gde pocetnici kao ja mogu da saznaju nesto od iskusnijih i strucnjaka. Planiram prozivodju sljive pa mi je svaki savet dobrodošao. :) Veliki pozdrav iz Šumadije!

Pozdrav.Zovem se sasa,iz Prijedora sam,BIH,bavim se plastenickom proizvodnjom rasada i pomalo voćarskom proizvodnjom.Zelio bi da aktivno učestvujem u razgovorima i razmjeni mišljenja i savjeta.

Ja sam Djura Djordjev,bavim se poljoprivvredom,pridruzio sam se ovde da bi citao o mehanizaciji i traktorima,imam 4 belarusam i zmaja 191(najbolji kombaj :D )

Zovem se Vesna i iz Vukovara sam.Bavim se proizvodnjom povrca na manjim povrsinama i saveti foruma su mi uvelike pomogli oko proizvodnje.Zelela bih da razmenjujem misljenja i iskustva.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh