Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pozdrav svim clanovima!ja sam sasa iz oblacine bavim se poljoprivredom.

Poslednja izmena:
Pozdrav svima na forumu. Ja sam Vladimir Hržina iz Zaboka. Bavim se uzgojem kunića (Orijaških šaraca) i golubova Pomeranskih gušana i Košoa.

Pozdravisimo od JA :bravo:zovem se Dragan Milosavljevic iz Beograda, nemam nikave veze sa ratarstvom, stocarstvom....po zanimanju sam reditelj :osmeh: ali nesto planiram da krenem pa je vreme da se informisem, ko, sta, gde, kako.... :ppozdrav:

Pozdrav svima!!!
Ja sam Stanojko (noki) Stojanovic iz Sida,imam 58 god.Bavim se trenutno pcelarstvom i pomalo vocarstvom.
Toliko od mene...

Pozdrav iz Slovenije.
Ja sam Robert i dolazim iz okoline Murske Sobote (Slovenija).Imam 43 godine,bavim se poljoprivredom i strojnim uslugama.Obrađujem 60 hektara zemlje.Izvinite ako nešto pogrešno napišem(izrazim na srpskom).Novi sam na forumu i želio sam da se uključim jer mi se mnogo sviđa.

Dobro nam dosli.Pisite slobodno.Nece vam niko nista zameriti,samo ako se pridrzavate pravila foruma.

Pozdrav
Janoš iz okoline Subotice. ratar kao i mnogi ovde. Radim oko 40kJ a uglavnom sejem kukuruz i pšenicu zbor plodoreda.

Pozdav svima zovem se Đorđe živim u Belegišu bavim se poljoprivredom od malih nogu. Obrađujem 40ha zemlje uglavnom klasično ratarstvo, nešto malo povrtarstva 2-3ha ali i to sve manje i manje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh