Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
dozvolite da se predstavim

Zdravo svima,zovem se Milos Marjanovic,iz kragujevca sam i imam 32 godine.Posmatram dugo ovaj forum iz razloga sto pokusavam da napravim jednu skromnu farmu ovaca,skoro od nule,i posto su mi mogucnosti skromne,nisam smeo sebi da dopustam greske,tipa izbora rase,pravljenja ne funcijonalnog objekta,lose ishrane i sl.i zahvaljujuci diskusijama na ovom forumu,to mi je polazilo za rukom.Cenim zelju clanova da edukuju druge,pre svega nesebicnim deljenjem znanja koje je ipak tesko steceno i zato evo me ovde kod vas.Nadam se da cu vam biti dobar drug,kolega i saradnik,da cu puno nauciti,i moje znanje nesebicno da podelim sa svima vama,kao i vi samnom do sad.

Pozdrav svima.
Ja sam David Njemoga iz Bele Crkve (Juzni Banat). Bavim se pcelarstvom 6 godina. U proseku imam 50-60 kosnica svake godine. S obzirom da to varira u pcelarstvu. :osmeh:

Poslednja izmena od urednika:
pozdrav drugari......red je i da ja nesto kazem,,,,,,zovem se bratislav, imam oko 40 godina (manje-vise), osnovno zanimanje maticar (od toga ranim decu svoju), dva velika hobija ratarstvo i odgoj golubova

pratim vas odavno iz prikrajka,,,i sada sam smogao hrabrosti da vam se predstavim.....nadam se da cemo se lepo druziti

pozdrav forumasima
moje ime je rade
iz crkvenca sam kod svilajnca i bavim se ovcarstvom
iskljucivo rasom ovaca sarole sa papirima.

Poslednja izmena:
Ja sam Jelena iz Kujevaca,domacica sam i ujedno proizvodjac duvana.Ja i moja porodica se bavimo proizvodnjom duvana vec duzi niz godina.Udata sam i imam dvoje dece,Dragana i Marijanu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh