Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svim forumasima,ja sam viorel iz torak bavim se poljoprivredom iz hobija

Zdravo svima!Ja sam Dragan Djuricic iz Vrbasa,bavim se povrtarstvom i zelim razmenu iskustava sa drugim clanovima/clanicama.:sreca:

Pozdrav od deda Pere iz Kragujevca. Deda sam od letos a zbog unuka sam i uzeo ovo ime. Osim svoje baste nemam velikog dodira sa poljoprivredom ali sam ovde zbog druzenja sa vama.

Zovem se Zoran Matijevic iz jednog sela kod Obrenovca bavim se po malo proizvodnjom povrca i drzim poljoprivrednu apoteku.....

Svim forumašima šaljem pozdrav sa juga Srbije! Moje ime je Marija i unapred se radujem razmeni mišljenja i iskustava sa drugim članovima i članicama.

Pozdrav svima ! Ja sam iz Republike Srpske.Početnik sam u podizanju manjeg zasada šljiva.Ima veoma mnogo zanimljivih tema !
Mene zanima prvenstveno sve vezano za šljive: orezivanje u prvoj godini, zaštita i načini navodnjavanja.Eto toliko za početak...

Veliki pozdrav svim forumašima!Kao prvo, hteo bih da pohvalim rad poljoinfo foruma.Pratim ovaj forum već duže vreme i jako mi se sviđa kako funkcioniše.Inače ja se javljam iz Ravnog Sela i poljoprivredom se bavm po malo tj. kad imam vremena-svaštarim.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh