Predsetvena priprema zemlje

Prešao sam moje još pre nedelju-dve setvospremačem a mesec dana pre toga poravnao drljačom. Da nije malo mnogo da sad pred setvu pređem lakom drljačom u smislu da ću treći put gaziti? Može se sejati i verujem da nije baš neka jaka pokorica se uhvatila jer nije palo ni nešto mnogo kiše.

Koliko ja znam bas je dobro da se pripremi nekih 10-ak dana pred setvu, tako da ako planiras da sejes ovih dana moj ti je savet da ne diras...Uostalom cemu toliko prohoda?

кејсоња у акцији...
ly4u.jpg

bqd6.jpg

ropv.jpg

jsxp.jpg

6no2.jpg

Komso,pa meni rale rece da vi nikada niste bacili vise od 150kg/kj UREA-a,bogami pa ovde ima i preko 250.

@kiraj
Mislio sam da sneg pada kod vas, medjutim to se njiva beli od vestaka :osmeh:
Ako se dobro secam tu njivu si prskao sa Calistom ::namigivanje::

kiraj al se zabelela njiva od snega u vidu azota:bravo: onako si mu ga bas momacki dao, a sad vidim da telefon malo pravi frku sa slikovanjem:osmeh:

Lalo kad cujem ovu muziku neka me nostalgija gadno cepa uzgred,music composition + ruja = excellent works:bravo:

sto bi onako po naski rekli "ma id u 'ocin"

Ala si sipao ,svaka cast, ili ste sliku doterali u fotoshopu..........Duplirali bele povrsine...............:haha:

@kiraj
Mislio sam da sneg pada kod vas, medjutim to se njiva beli od vestaka :osmeh:
Ako se dobro secam tu njivu si prskao sa Calistom ::namigivanje::
2012 je prskana ,prvo sa matonom pa sa Calistom i nekim nikosulfuronom.Prošle godine je posle pšenice rađeno sa totalom i sada je bez korova (momentalno):osmeh:

Ralekiraj je bacao đubrivo,neka napiše koliko je bačeno.Znam da je dogovor:eek:ko 130 za kukuruz a 60 -70 za suncokret.

Nazad
Vrh