Rakovica moja prva ljubav Sala na stranu,nemam setvospremac od 3m za rusa a,nemam ni pare da ga kupim,niti imam od koga da pozajmim.Za RAkovicu imam 2,20m tako da opet radimo zajedno.Jel i ti pored rusa moraš da vadiš stvar sa Rakovicom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rakovica moja prva ljubav Sala na stranu,nemam setvospremac od 3m za rusa a,nemam ni pare da ga kupim,niti imam od koga da pozajmim.Za RAkovicu imam 2,20m tako da opet radimo zajedno.Jel i ti pored rusa moraš da vadiš stvar sa Rakovicom?
Odlicno uradjeno,koja je brzina bila?
Laka trokrilna sa rotorima...IMT 560 i pun gasSa kakvom drljacom ces raditi?
Spremac neces ni koristiti?Laka trokrilna sa rotorima...IMT 560 i pun gas
Nema potrebe,sto se kaze malo da se pograbulja i da se seje...Spremac neces ni koristiti?
Bez uvrede Srdjane,ali izgleda ne znas ti sta je napredan korov!salim se,nije zlonamerno,jer pre 3 dana sam nesto spremao,i kada sam dosao na njivu(2 kj),imam sta da vidim-trava visine 5-10 cm,uteglo 80% povrsine njive...uredno jesenas uzorano,al sta se tu desilo,ne znam,uglavnom,jedva sam nekako uradio,jer je gusilo u setvospremac na svakih 50 metara u proseku.zasto si gruber koristio,ajde da ima mase i trave,ali ovako?Na jednoj njivi se moralo proci zbog korova koji su napredovali kao da je maj mesec.Sejace se soja tek za 20 dana.