Predsetvena priprema zemlje

ljudi danas kad sam prihranjivao, nisam mogao da verujem koliko se prosusilo,moze glat da se radi...I svratim da vidim vodu u bunarima iz kojih tifonom zalivam imao sam sta da vidim voda je na jedno 4 do 5 metra sto nikada nije bilo

- - - - - - - - - -

Komsija juce bastu radio sve se izvaljivale dzombe ko testo to kada se spece nece ni kisa rastopiti
al basta ako je u zavetri ni nije se prosusilo

ljudi danas kad sam prihranjivao, nisam mogao da verujem koliko se prosusilo,moze glat da se radi...I svratim da vidim vodu u bunarima iz kojih tifonom zalivam imao sam sta da vidim voda je na jedno 4 do 5 metra sto nikada nije bilo

- - - - - - - - - -

al basta ako je u zavetri ni nije se prosusilo
Nikada nije bio nizi ili visi nivo?! Pretpostavljam ovo prvo...

savato
nikad nizi nivo mislim da ce tesko pumpe i da vuku,bice veselo.....
Kazem ja da ce ova Ne daj Boze da bude gora nego prosla...Prosle godine u kanalu koji udara u moju bastu bilo vode skoro puno,sad je nema uopste,a kanal dubok oko 3-4 metra!Bice zajebano ako ne padnu uskoro neke Monsunske kise,a koliko vidim na vidiku ih nema! Nas je prosle godine spasla zimska vlaga,a ovi strucnjaci sto govore da vlage ima dovoljno za razliku od prosle zime,mislim da grese i to zestoko!

-

Kazem ja da ce ova Ne daj Boze da bude gora nego prosla...Prosle godine u kanalu koji udara u moju bastu bilo vode skoro puno,sad je nema uopste,a kanal dubok oko 3-4 metra!Bice zajebano ako ne padnu uskoro neke Monsunske kise,a koliko vidim na vidiku ih nema! Nas je prosle godine spasla zimska vlaga,a ovi strucnjaci sto govore da vlage ima dovoljno za razliku od prosle zime,mislim da grese i to zesto

-
Trenutno nam fali 250l kise

savato mislim da si u pravu,ja ne verujem da je stanje vlage takvo kako oni pricaju...Od mene pa do popovog brega naisao sam danas na par barica a prasi li prasi

Jel bi valjalo sutra kad budem zatvaro brazdu baciti ureu?
Kuruz ce na sijanje oko 20.4.
Ili bacit ureu prije sjetve tjedan dana pa onda sjetva.

Nazad
Vrh