prnjavor3
Član
jeste 7.20.30 skupa ali je i dobra i kad e to malko bolje preračuna ima tu koristi,normalno ako je godina koliko toliko u redu.7 i nije skupa koliko je dap i map
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam jedno pitanje, da li je bolje da se 3x16 baci kroz sejalicu ili rasturivacem pa spremanjem ubaci u zemlju? Trebao sam to uraditi na zimu i da bi bilo bolje iskoristeno ali nisam imao sredstava tad, a pisete ovde da treba sto dublje da ide djubre....pa me interesuje na koji nacin ce dublje uci u zemlju i koja je razlika sto cu tek na prolece baciti mesano a ne na zimu kad je trebalo? Sejanje suncokreta je u pitanju...
Zlatko kad si kupio spremac i koliko si platio ako nije tajna ??
Postoji u tom institutu jedna gospodja cije sam ime zaboravio, ali je rapsolozena da lepo objasni primenu u poljoprivredi. Pronadji je i informisi se detaljno.Imam ja jedno pitanje. Poslednjih dana se puno govori o Zeolitu, pa me zanima koliko se uopšte upotrebljava pri obradi zemljišta? Nešto sam pretraživala po netu i naišla na gomilu svakakvih informacija o njemu, prosto ne mogu da poverujem da je zaista tako "čudesan"? Na sajtu Geološkog instituta ima preporuka za njegovu primenu, pa me interesuje da li se zeolit zaista i primenjuje u poljoprivredi?
Za mene nije rano necu posle da razmisljam oce biti kise ili nece.Posejem oprskam 2l totala po ha i zdravo.Tako kada pokisne spremno nema potrebe da jurim vlaguAko sam razumeo to je sad zadnja operacija pre setve?Da nije malo rano za tako nešto ako sam ja to dobro shvatio.