nikola ilic
Član
Ne moze iz prohoda da se spremi,bar ja ne praktikujem,uvek negde malo omane a i kad se slegne malo bude neravno,nejednako seje,nice,sto bi rekli "Ceca je Ceca a dva put je dva put"...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Obican spremac ili neki germinator? I ja teram dva puta spremac mada je dosta dobro i posle prvog puta na strnjici i suncokretu mozes sejati odmah na tuluziste mora jos jednom, ali vidim da dosta vadim vlagu, moracu neku drljacu da uzmem.Ne moze iz prohoda da se spremi,bar ja ne praktikujem,uvek negde malo omane a i kad se slegne malo bude neravno,nejednako seje,nice,sto bi rekli "Ceca je Ceca a dva put je dva put"...
Kriticno je gde prodju tockovi, narocito ako nemas duple. Drljaca zatvori trag, ali je dole nabijeno i nanata zemlja brzo se osusi. Znaci problem je samo iza tockova i zbog toga diskosna bolje useje.@coci064 Drljača toliko nabije zemlju da mora samo diskosna sejalica?
Ja pricam za situacije kada se dva puta tera drljaca, I u zatvaranju brazde i za finis. Sa spremacem je druga prica pa moze i nodetka, ali stojim iza toga da diskosna bolje useje i stisne seme.Ja imam gadnu zemlju ali teska drljaca sprema dobro i cak preduboko,ne mogu da je obuzdam,tako da sa njom ravnam a spremacem zavrsavam,kakva diskosna sejalica,Nodet gresna potone ne vidis raonik.
Deo njih je subvencinisan od strane ministarstvs pa ce i one biti jeftinije u prodaji. A pitanje koliko dugo godina mogu raditi bez većih remonta tj ulaganja.Koji razlog?
Зато је, ПО МЕНИ, сетвоспремач мама за раону сејалицуOd kad sam kupio polutesku drljacu 2018 radim oba prohoda sa njom, nodetka je sejala i jedini problem je bio gde se recimo pogodi da tocak traktora prilikom pripreme preklopi trag ob bacanja vestaka. Tu plice poseje, doduse uvek sam imao srecu da tu bude vlage ili odmah nakon setve bude kise pa nikne u isto vreme kao i ostalo.
Nadam se da sa turkinjom od sad nece biti ni to problem.