MOMOSARIC
Član
A kod nas se i neoru medje uopste . 20cm se ostavi a neko i vise . Kad se duze godina ne predje povremeno oce i siblje da krenel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uglavnom je tako i kod meneA kod nas se i neoru medje uopste . 20cm se ostavi a neko i vise . Kad se duze godina ne predje povremeno oce i siblje da krenel
Ako neko ostavi 20cm međe primera radi i ako se ore sa 2*30 ili 2*35 cm kako onda završavate? Objašite "među" da bi uzorali do međe?A kod nas se i neoru medje uopste . 20cm se ostavi a neko i vise . Kad se duze godina ne predje povremeno oce i siblje da krenel
Objašeš medju i oreš tako da tih 20 cm ne zakačiš ni u ludilu. To je kod mene u selu svetinja. Preoravanje medje smatra se grehom.Ako neko ostavi 20cm međe primera radi i ako se ore sa 2*30 ili 2*35 cm kako onda završavate? Objašite "među" da bi uzorali do međe?
Ja ako moju njivu naoravam, pogotovo posle komšije, ne volim da mi neko zatvara razor, pa makar nemao i bunker kuruza, iz principa, jer kad god sam logički uradio kao ti neko se napravio pametan pa ili iskrivio njivu ili odorao..Ja gledam da se ta međa uopšte ne poznaje, da bude što ravnije do komšije, od razora nema niko koristi samo štete po meni, usev nikakav ne bude, korov raste, teže se obradi.