Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja stajao pored dede u 560, a tek u Storetu, nisam imao gde ni da stojim kako treba jbg pa evo ziv i danas..Ja sam kao klinac sa ćaletom ceo dan u daniji 3600 presedeo na ručicama pored sedišta i to bez klime... Kad te nešto interesuje nema veze gde sediš...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Za suvozača možda, za vozača je bio smrt... Jbš traktor kad se popneš pa siđeš u njega, pa mi se noga zaglavi na kvačilu, pa laktove izlupaš o te iste blatobrane.. Ma daleko mu lepoglava kuća...ispravio, u belorusu tacnije. Ma jesmo svi visili po krilima, koliko puta sam ubijao glavu u krov kabine i staklo sa strane. Za suvozaca je car bio 558, visoka kabina i široko krilo, al metalno.
Sreca pa komotna kabinaJa sam kao klinac sa ćaletom ceo dan u daniji 3600 presedeo na ručicama pored sedišta i to bez klime... Kad te nešto interesuje nema veze gde sediš...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Ubi bože....Suvo je.