Predsetvena priprema zemlje

Radi stvarno razne poslove, i u ratarstvu i u stočarstvu. Još u slami i prednji utovarivac.
To i meni najvise smeta, ta izolacija kabine. Ne mogu da verujem da je na skoro svim traktorima srednje cenovne klase samo lim ispod i iza sedišta, eventualno lim+plastika. Mislim da su samo Fendt i John deere to rešili kako treba.
Što se tiče nošenja najviše ga boli ova mašina

I Amazone sejalica 4m je isto dosta zahtevna za nošenje u setvi pšenice. Možda i mi preterujemo, možda su to priključi za ozbiljnije mašine a ne za traktor od 3,5t.

Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Ne mogu na slikama da vidim,koliko ks je ta kubota ?,ako je 3,5t,to je bas malo.Koliko je tezak gruber ?.

Sta ti je kada je čovek finansijski jak. Lako mu je da kupi bolji traktor neg da lošiji opravi!! Ako i treba da se napreduje!!
Izem ti mobilni i smajlije nemogu ih ubaciti.
Ps jel bilo slika u temi ponove? Lep je nema šta.

Ma jok.Ovaj je pozajmljen da se obave prolećni radovi pa se vraća nazad kad se steknu adekvatni uslovi.Iskreno ne treba mi još jedna venčanica a razmišljam u pravcu novog Bruce Lee traktora.

Caka može biti samo u kamerici, u monitoru ne može. Čini mi (davno sam gledao, pričam po sećanju) se da sam na aliexpresu video da neke kamerice imaju mogućnost da se isključe linije.

Ovo mi je arenda u susednom selu.Nisam ovo još nikad pasirao pa nemam iskustva sa slatinom.Da sam znao da ću upasti obišao bi ovaj deo kao što sam nakon izvlačenja i uradio.Izašao bi sam da mu radi prednja vuča, izvukao me babo sa 577.Nisam baš do Kine potonuo. 😂

Овде једино тенк помаже , преварило те белило одгоре а одоле мочвара :osmeh:

Nazad
Vrh