Matic tera.Neko ili nešto ne valja.... Ti voziš zelenka a maštaš o kinezu, ja vozim kineza a maštam o zelenku!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Matic tera.Neko ili nešto ne valja.... Ti voziš zelenka a maštaš o kinezu, ja vozim kineza a maštam o zelenku!
Ne mogu na slikama da vidim,koliko ks je ta kubota ?,ako je 3,5t,to je bas malo.Koliko je tezak gruber ?.Radi stvarno razne poslove, i u ratarstvu i u stočarstvu. Još u slami i prednji utovarivac.
To i meni najvise smeta, ta izolacija kabine. Ne mogu da verujem da je na skoro svim traktorima srednje cenovne klase samo lim ispod i iza sedišta, eventualno lim+plastika. Mislim da su samo Fendt i John deere to rešili kako treba.
Što se tiče nošenja najviše ga boli ova mašina
I Amazone sejalica 4m je isto dosta zahtevna za nošenje u setvi pšenice. Možda i mi preterujemo, možda su to priključi za ozbiljnije mašine a ne za traktor od 3,5t.
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока