Paracinac83
Član
Najbolje duple!
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da,bas dobro odradi travu.Tu travu sto se vidi na prvoj slici levo od breznjeva jel resi drljaca u jednom prohodu ?.
Kaze da je 5.5m,a meni deluje kao da je veca,i ima 6 krila,nikako mi se ne uklapa u tih njegovih 5.5mMilovane jel 6 metara drljaca, kojom brzinom je vučeš?
Kaze da je 5.5m,a meni deluje kao da je veca,i ima 6 krila,nikako mi se ne uklapa u tih njegovih 5.5m
Vucem je 4. Rang 3,od 13-14km/h
Probao sam 2. Rang 4 16km/h motor ne oseca,ali prebrzo je,a pogotovo sto nije moja pa nema smisla
I opet dobijes tesku drljacu..ne?Ali nikad vise tesku ne bi uzeo.
Ovo mi se svidja,prvi prohod spremac bez rotora i posle drljaca. Ova mi se svidja,samo jos da ima duple rotore i deblje klinove.
Moze biti,a i ne mora...a ova sa slike deluje da je odmah do teske.inace kod Baneta sve po zelji kupca rade.Poluteske imaju duple rotore i klinove 25x25.
Kaze da je 5.5m,a meni deluje kao da je veca,i ima 6 krila,nikako mi se ne uklapa u tih njegovih 5.5m
Vucem je 4. Brzina - Rang 3,od 13-14km/h
Probao sam 2.brzina- Rang 4 16km/h motor ne oseca,ali prebrzo je,a pogotovo sto nije moja pa nema smisla