Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobra stvar...meni pravio neki majstor u indjiji te siljke,ne znam od kog celika,če neki,al isto svasta okacim na njih i ne krive se,za razliku od onih fabrickih...danas tovario neke grede od 10 11 metara od vitlovki i stavim po tri cetiri i nista im nije,a teret veliki i na vagi stalno...hzedoh reci isplati se staviti kvalitet...ojacis june ili svinju veliku i milina..itd..
Pa to je super i ti di prosao jeftino a dobio pravi kvalitet...ja sad nesto gledam kasiku od 2m ne moze se nigde kupiti ispod 500€ i to polovna,tako da sam resio da pravim od lima 5mm,čela 8mm i noz od kamionskog gibnja,makar ce biti nova...
Sent from mTalk
Izvini kolga sad listao unazad i vidim da si pomenuo...od skoro sam u ovoj temi a stranice mi kratke preko telefona...Napisao sam na prosloj strani,al mora da nisi skontao...adut 750k,onaj najjeftiniji...namontiran na 82ku..
Jaka sigurno...a sutra cemo videti tezinu kad sve prodje kroz vagu u gvozdjari gde je porucen materijal...Биће и тешка и јака .
Izrada kasike započeta danas...tezina cele kasike (materijala koji ide na nju) 172kg,a zapremina kasike je 0,65m3...
Sent from mTalk
Може ли нека слика кука и рупа за качење на утоваривач. Испала је одлично. Колико је коштао лим, сечење, заваривање?
Nismo jos uradili kacenje,to cemo sutra...lim je kostao 21.500 din,secenje i savijanje je besplatno tu gde uzimam materijal...zavarivanje nas ne kosta nista,ćale vari,ja brusim i farbam...Може ли нека слика кука и рупа за качење на утоваривач. Испала је одлично. Колико је коштао лим, сечење, заваривање?
Ne naplacuju,to je gratis kupcima... Ovaj sto vari je navikao da mu po nekad upadne u cizmu,tako da nece mu biti nista cudno...Milane jel ti naplacuju secenje i savijanje kad kupis lim? Ovaj sto vari nek navuce nogavice preko cizme jer ume da bude zeznuto.
Debljina lima je 5 mm,a stranice su 8mm...bice dodatnih ojacanja,ovo je tek pocetak radova...Koja je debljina lima? Neko dodatno ojacanje?
Bice ojacanja,bas to sto si rekao,vertikalno u pravcu kacenja na dva mesta iznutra...Mislim da ce da zeva na sredini, da se krivi patos i noz, pogledaj po netu da neke imaju vertikalno rebro isto od ploce 8-10mm
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока