Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam znao kako da se izrazim al na ovo sam mislio pod ojacanjem u dnu kasike...i ovo nije lose resenje ako za tim ima potrebe...a sto na gradjevinskim masinama nema to ojacanje? Prave se od jacih materijala?
Proletos sam menjao taj noz, nabavio 2 gibnja od kamiona, odneo kovacu da ih ispravi, oborio ivicu i nabacio na kasiku. To ti je naj jeftinija varijanta uz malo zezanja.Gde naruciti donji noz za kasiku kao na slici sto je milan postavio?pretpostavljam da tu ne moze obicno gvozdje...
Hvala Spajki... Planiram da izlijem betonski teg za pozadi,jer i ja sam par puta bio u "beztezinskom" prostoru sa dosta manjim utovarivacem...Dok tovaris rasute terete kao rizlu i stajnjak neces je iskriviti.A kada pocnes da vadis i tovaris zbijenu zemlju onda ces videti sta sve moze da se iskrivi i gde.Inace kada je budes napunio bas punu zemljom ili sljunkom pazi na svoje pokrete da se ne prevrnes.Ja sam imao dosta kraci utovarivac od ovog tvog pa je bilo momenata sa rusom da sam bio u "beztezinskom" stanju.Preporucujem ti neki teg pozadi od bar 400 kg,stabilniji ces biti.
Inace sve pohvale za rad.
Hvala Spajki... Planiram da izlijem betonski teg za pozadi,jer i ja sam par puta bio u "beztezinskom" prostoru sa dosta manjim utovarivacem...
Sent from mTalk
He,dobra ideja za trenutnu upotrebu dok se ne uradi teg...Dok to ne uradis posluzi i korpa za svinje sa dva bureta vode...
Nemoj... bojler treba kao prelivi sud za otvoreni sistem grejanja. Ali ovo izgleda zaista lepo.Evo ja cu da doniram stari bojler ako neko hoce da se zeza..jako mi se svidja...lajk