Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
čekaj,jel ovo nisu jednosmjerni cilindri,nijem mi jasna hidraulika pa kontam ako ide dole slobodnim padom kako si da podiže.Jako lijepo odrađeno,imam i ja torpeda 45 pa možda napravim eto čisto da selo vidi.
znači od svakod jednosmjernog možeš uraditi i odabrati dal da izvlaži klip ili uvlači.može li to sa dvosmijernim tako samo blokirati gornju ili donju rupu
U pravu je kolega spasoje,klipovi su od Zmaja-780 varijatorski jadan sam dobio od drugara imao je rezervni a drugi je plaćen 2000 din.radilo se sa čime se raspolagalo u ponudi je i bio jednosmerni na suprotnu stranu tj. na izvlačenje od hedera Zmaj 780 ali duži pa bi bilo problema oko postavljanja,drugačija konstrukcija masivnija kompletna hidraulika a nisam hteo da izgubim klirens napred pa sam stavio ova dva da bih povećao podiznu moć mada neznam dali ću nekad podizati nešto mnogo teško,videćemo.Sumadinac10
Jesu to klipovi od Belarusovog hidraulika i koliko si ih placao ?
Da u pravu si na cev od kipovanja cev za PH se na sredini razdvaja na brzu priključnicu kao za kipovanje (ima slika) u slučaju da moram da razdvajam traktor (npr. zamena lamele) ili demontiranje PH.Samo slikaj, slike govore više nego hiljadu reči.Veoma prosto i praktično rešeno,nadam se i funkcionalno i zanima me da li su cilindri priključeni na izvod za kipanje prikolice?