Kazner
Član
ja sam u planu da pravim prvu hidrauliku na svom case-u pa me zanima kolko se otprilike krecu hidraulicni cilindri,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ništa, natrag za crtački sto ... Sumnjao sam i ja da mu je mlogo, al sad je i potrvđenomityoo je napisao(la):Ja mislim, da bi to bilo malo mnogo za rusov grbavi most.... Ovi sa ravnim mostom mislim da bi izdržali ali grbavi most mi deluje isuviše slabašan za to opterećenje...
Farmer II je napisao(la):Zna li ko odgovor?Farmer II je napisao(la):Da li bi rus 82.1 mogao da radi sa imt-ovim 6-rednim špartačem za suncokret/kukuruz (dakle na 70 cm), prikačenim na prednju hidrauliku, ili bi mu to bilo mnogo?
Ako je verovati katalogu Imt spartac 6 redova sa kutijama za vestak tezi 786 kg.Farmer II je napisao(la):U pitanju je standarni imt-ov špartač kakav ima većina ljudi, težinu mogu da procenim samo odokativno, i tu je negde valjda ~500kg ; ko zna tačno, nek napiše. koristio bi ga samo za špartanje, a za zagrtanje bi išao nazad.Pored njegove težine, treba uzeti u obzir i otpor zemljišta pri radu, tj neće on samo da ga nosi, već treba i da gura. U svakom slučaju 99% sam se ohladio od te ideje, sačekaće valjda neka bolja vremena i rešenja.
Farmer II je napisao(la):U pitanju je standarni imt-ov špartač kakav ima većina ljudi, težinu mogu da procenim samo odokativno, i tu je negde valjda ~500kg ; ko zna tačno, nek napiše. koristio bi ga samo za špartanje, a za zagrtanje bi išao nazad.Pored njegove težine, treba uzeti u obzir i otpor zemljišta pri radu, tj neće on samo da ga nosi, već treba i da gura. U svakom slučaju 99% sam se ohladio od te ideje, sačekaće valjda neka bolja vremena i rešenja.
nema toga mjerilaCVEJA Po je napisao(la):Da li neko ima podatak koliko najmanje traktor treba imati KS za prednju hidrauliku??
CVEJA Po je napisao(la):Ali,niko nije video Tomu Vinkovica da ima prednje poteznice znaci sigurno ima neka minimalna snaga.
pa svaki dan se nauči nešto novo družeCVEJA Po je napisao(la):Ovako nesto prvi put vidim Ima i kod mene u blizini Toma ali nista ovakvaj cistac snega i ne izgleda tako lose