Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Како вози? Има ли пилота који седи на балама?velja imt 540 je napisao(la):ima jedan kod mene tako nešto i kači vile traktoraske napred i nazad .stavlja po 45 bala ako ga vidim slika ću
e to je to imaš za sad pola piva zaradjenogpanonstib je napisao(la):Da li je to možda ovo? http://poljoinfo.com/index.php?topic=577.msg139481#msg139481
jbrtka je napisao(la):Kod nas su jos 80 ih godina na traktor napred stavljali bure od 200l (nije bìla hidraulika,nego lepo namontirana piramida pa na sejalici bio namontiran uredjaj za prkanje u vrste.)ali to ljudi sve manje sad rade.ja mogu da ti kazem da se dosta rukavaca lomilo zbog toga jer sam ih ja puno popravljao na strugu.a kao drugo-ako rakovica nema servo i sama se tesko mota ruke da ti otpadnu a gde jos da mu prednjak opteretisne znam sta bi ti kacio napred na rakovicu?mislim da za takve stvari treba veci traktor,i da ima jaci prednjak.
Zna li ko odgovor?Farmer II je napisao(la):Da li bi rus 82.1 mogao da radi sa imt-ovim 6-rednim špartačem za suncokret/kukuruz (dakle na 70 cm), prikačenim na prednju hidrauliku, ili bi mu to bilo mnogo?