francuz
Prijatelj Foruma
I sa ramom mogu da povrede prasad, raseci joj vrh njuske sa ziletom nek likce krv, na 2 -3 mesta, i kad bude htela da ih gurne njuskom, zabolece je i odustace...
Provereno!
Provereno!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jer tacno sam video da ce tu noc biti) prasici mi deluju sitni ,krmaca bela a nerast pietren a nijedno prase da ima bar tufnu crnu, krmaca mirna ni ne cujem je isto i malisani kao da je prazan svinjac za sada je odlicna majka ja zadovoljan inace morao je matori prasicima da daje neki lek protiv proliva kaze veterinar da je eserihija koli ili tako nesto jos kao od krmace koja je to vukla ko zna od kada.
tura za sve

To je nidacija, ili ugnjezdavanje oplodjenih jajnih celija u zidove materice.da se jajasca cvrsto prime za resice maternice .
To je nidacija, ili ugnjezdavanje oplodjenih jajnih celija u zidove materice.
a ne od nacina osemenjavanja.
Kakva iskustva imate sa prasenjem posle 116 dana. Moja nazimica je u 116 danu, dobila je injekciju za otvaranje i jos uvek nista,a po stomaku se vidi da je puna ko brod.
Koliko prasica i dali je sve proslo normalnoMoja nezimica pre neki dan se oprasila sa 119 dana ,prirodno bez injekcija .
Koliko prasica i dali je sve proslo normalno