vlada1990
Član
tako je i kod mene visoka..posto su mi kavezi montazni posle samo izvadim kavez i prasice a krmaca ostaje tu....saleso je napisao(la):@tibor
sta ce ti toliko visoke ograde oko prasica jel ima neki razlog
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
tako je i kod mene visoka..posto su mi kavezi montazni posle samo izvadim kavez i prasice a krmaca ostaje tu....saleso je napisao(la):@tibor
Baš zbog krmače.vlada1990 je napisao(la):tako je i kod mene visoka..posto su mi kavezi montazni posle samo izvadim kavez i prasice a krmaca ostaje tu....saleso je napisao(la):@tibor
Meni nije teško da da ulazim kod njih ionako moram svaku počešati po leđima.Sika je napisao(la):@tibr jedina stvar koja mi se nesvidja je to sto moras da ulazis unutra da bi sipao hranu krmaci.Kod mene je isti princim kao kod tebe samo sto sam do zida ostavio nekih pola metra da mogu da prodjem i ubacim hranu..
svaka cast ,neka su korisnicrni gruja je napisao(la):Oko 17.oo pocelo prasenje, trajalo 2.5h oprasila 18 kom ( dva mrtva ),ovih 16 kom . borba za sisu.mirna dobila sledovanje antibiotika ..ustala nakon 1 sata pojela 1 kg hrane i 200 gr secera legla i prasici sisaju li sisaju..
Bogte koja je ovo genetika.Kako su prosarani strasno.A lepi su svaka cast samo kako se ovako prosarase.Svaka cast za veprazoki !!! je napisao(la):
danas im je 8 dana
Post je spojen: [time]1299972909[/time]_________________________________________________
Post je spojen: [time]1299998450[/time]_________________________________________________
Post je spojen: [time]1300024022[/time]_________________________________________________
jel VO ili Dasa?crni gruja je napisao(la):Oko 17.oo pocelo prasenje, trajalo 2.5h oprasila 18 kom ( dva mrtva ),ovih 16 kom . borba za sisu.mirna dobila sledovanje antibiotika ..ustala nakon 1 sata pojela 1 kg hrane i 200 gr secera legla i prasici sisaju li sisaju..
..Hvala, kao ovo ono trudim semmmm je napisao(la):grujo svaka cast
milanco_mk je napisao(la):http://img824.imageshack.us/g/1503111413.jpg/
evo slike od moju krmacu.vtoro prasenje imalo 16komada na treci dan jedno zgazila. a juce jos dvekomada posle nedelju dana prasenje.moracu za naredno prasenje da pravim boks.sad su ostali 13.
inace slike su slikani jedan dan po prasenje.pozz svima
krmaca je melez od loksir i landras a vestacki je osemeneta so durak.