none 73
Član
Zadnjih tri godine prašenja su mi se odigravala od ranih jutarnjh časova pa do ponoći zašto neznam ali ipak obilazim da je proverim tako da opet dežuraš jer ja obilazim na 3 sata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
francuz je napisao(la):Kad sam bio u obilazak u Kv pa jos kod clana @Crni Gruja sa @NikolaKv, video sam pametnu stvar kod Grujana, naime covek je postavio par kamera u objektu i razvuko kabl do tv-a, i ne obilazi uzaludno vec vidi od kuce ima li ili nema prasica/prasenja
Vido sam i ja kod Gruje vrlo pametna stvarfrancuz je napisao(la):Kad sam bio u obilazak u Kv pa jos kod clana @Crni Gruja sa @NikolaKv, video sam pametnu stvar kod Grujana, naime covek je postavio par kamera u objektu i razvuko kabl do tv-a, i ne obilazi uzaludno vec vidi od kuce ima li ili nema prasica/prasenja
sorin je napisao(la):Koj vitamin dajes? To je neki premiks, taj AD3?
Sta je stimulan i biovit?
.. mislim da joj dajes jaku prvu dozu .. 1.5 do 2 cm posle pola sata ili pri kraju prasenja dajes joa 2 cm i to je to ili posle 30 min ako se nista ne desava(samo da objasnim zasto posle 30 min ) i ujedno ima ulogu da bolje u liva mlekoKengur je napisao(la):Meni su se prasile uvece skoro uve jer osemenjavam predvece pa mozda zbog toga....
Ocitocin 10 I.J. dam joj 3 cm pa za 2 sata ponovo 3 cm...
flasica od 20 cm je 300 RSD
nema veze sa tel. masom .. po tebi bi trebalo od 6 do 7 cm .. nemoj sa zazati nisi upravu ili se zezas iz dosadegalic je napisao(la):Oksitocin se daje prema tezini krmace ako se ne varam
1 kubik na 3o kg t.m