zszolika
Član
Veterinar je rekao da po njegovom misljenju jeste suprasna-to kako tece vreme sve mi je vise sumnjivo ,ali izmedju ostalog i to rekao da sigurno ima hormonski poremecaj pa zbog toga nikako nije preporucljivo da se drzi dalje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Setio sam se kasnije da ima nova tema za cestitanje ali se zanesemo ..crni gruja je napisao(la):
uhhh samo da se nerviras.. meni je jedna trebala juce .. auu znas kolika je ali nema nista zagledao sam oko nje svaki dan ko .....ide u kobasice . ma znao sam da nije ali ni vepar nece da je zaskoci pa sam se pozamislio ..........izradila ali jbg sta je tu je ima je za kobajezszolika je napisao(la):Ja mislim da nece od toga biti nista da ista izbaci,evo vec je proslo 48 sati od injekcije (veterinar dao krajnji rok 36 sati) i nikakvih promena nema-krmaci vime povucena,mirna,nikakve bolove nit ikakve neke simptome nema sto bi ukazali na to da nesto nije u redu,jede.A ako se ne varam ako bi nesto bilo po zlu onda ili bi se javila temperatura ili gubitak apetita ili recimo trovanje krvi od umrlih prasica...tako da kako prolazi vreme tako mi je sigurnije da je bila lazno suprasna...sacekacu jos koji dan pa ide naprodaj (veterinar je rekao da slobodno moze da ide na klanje).Eto toliko...
None slazem se sa tobom i ja tako mislim.Neki hormon je tu ipak u krizi ali strah me sto ne izbacuje iako su mrtvi,da nebi bilo nekih posledica uostalom ako je do svinje ici ce pod noz ali ipak da ne izbaci prasice nije najbolje za nju neznam sta reci,nisam parao tu tematiku tj te probleme daleko bilo od svakoga ali kad se desi desi se.Kako je oplodjena svinja,vepar ili ...none 73 je napisao(la):Neću ti ništa reći ali bih te zamolio da nam preneseš šta je bilo u njoj (ako je budeš klao za sebe)predpostavljam da je imala podbačaj a da nije izbacila prasiće nego su ostali u njoj
Cesttitacu ti tamo u onu temuZoran Kostović je napisao(la):Upravo se oprasila krmača, 14 komada, nešto sitniji ali sam zadovoljan.
francuz je napisao(la):Cesttitacu ti tamo u onu temuZoran Kostović je napisao(la):Upravo se oprasila krmača, 14 komada, nešto sitniji ali sam zadovoljan.