markodjurdjevic
Član
Znam, ali pominjete ovde neku hranu od 14,13, 16% proteina, pa rekoh mozda postoji neka sema za racunjanje.Koliko ima u kukuruzu recimo, ili u stocnom brasnu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ma niko ti ne brani da joj dajes sta ti hoces .. ali od govana pita ne biva .... celi zivot radim u zanatsvu .. auto menhanika ili ga radi ili ostavi .. izvini Roberte to te ne opravdava // ja sam se usao u dug sto se tice krmaca i ne odustajem od pravilne ishrane ,,pozzKishRobert je napisao(la):Ja krmaci dajem samo kukuruz i sto.brasno.Kriza je.
Pred prasenje ce dobiti malo za dojare i to je to.
KishRobert je napisao(la):Ja krmaci dajem samo kukuruz i sto.brasno.Kriza je.
Pred prasenje ce dobiti malo za dojare i to je to.
To bi bilo najbolje!Karalic je napisao(la):K.R. A da joj das neki dinar pa da ide sama da kupi sebi sta hoce
Zoki brises mi postove a ostavljas .. nesto na sta sam ja odgovorio ako brises brisi i i ocisti post koji je razlog mog odgovora....unapred zahvalan.. podrzavas vredjanje a to mi se ne svidjaitat
.Jednostavno nisi kompetentan da dajes kritike,mozes da se ne slazes a ne da solis pamet. Evil
ne solim ti pamet samo skrecem paznju da to sto si napisao ne pije vodu a to ko nema para ne moj ni da drzi zivotinje .i da ih hrani naopako a da sam se nacitao jesam a to vase dugogodusnje porodicno strasno samo ti hrani ali ne savetuj ljude naopako . a ako ti se pegla i ili neki kavez pominjes . ne razumem takav recnik .. indijanac ..
..pohvaljujem ga po treci put .. .. .. daj napisi mi razlog sto mi brises postmmmm je napisao(la):evo malo da se ukljucim u diskusiju,posto sam radio u mesaoni,na farmi i drzim krmace i svinje,i studiram pa cesto citam raznoraznu literaturu,sto se tice ishrane krmaca naravno da je najbolje davati koncentrat i sam primenjujem to pravilo ali mogu i drugaciji vidovi ishrane da se primene.Najopasnije kod suprasnih krmaca su nagle promene u ishrani kao i kod prasica,verujem da vecina vas imaslicna zapazanja.poz.svima da neduzim