crni gruja
Član
Post je spojen: [time]1297279695[/time]
_________________________________________________pogledaj ovu .. veruj mi ne cuju se .. zna se ujutru 7 do 7.30 tako i uvece ..preko dana nezna se gde mi je farma.... nista se ne cuje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ma zeza nas ZOKI ... nije on nov u ovom poslu nego mu interesantno da mi malo kuckamoZoran Kostović je napisao(la):Razumeo sam.
jbg otisao sam u OFF odavno ee a jos uvek imam vepra krvi tvoga vepra saznao sam da je tvoj ... sada je trenutno kod mene njegovo unuce dobar ...Zoran Kostović je napisao(la):Video sam da si batalio duvan pa rekoh da pomognem.
Odosmo u off, biće kritika...
Koja je ovo rasa?Dragan18 je napisao(la):evo slika od malopre, 12 komada . sad je zavrsila prasenje
Sutra treba jos jedna da se prasi , pre nedelju dana je jedna oprasila 14 a 2 su bila mrtva .
Svaka cast Neka su korisni Lepo leglo...Dragan18 je napisao(la):evo slika od malopre, 12 komada . sad je zavrsila prasenje
Sutra treba jos jedna da se prasi , pre nedelju dana je jedna oprasila 14 a 2 su bila mrtva .
Veliki jorksir-Landras (majka) - (otac ) Belgijski Jorksirmarkodjurdjevic je napisao(la):Koja je ovo rasa?Dragan18 je napisao(la):evo slika od malopre, 12 komada . sad je zavrsila prasenje
bas ne kapiram ovu poruku ...none 73 je napisao(la):Čestitke(prinove,ponove i ostalo)
Matić
dragane 18 pogledaj ovde