francuz
Prijatelj Foruma
Op...Op....OP....Oprasi se jedna malena, 9 kom i 1 mumificirano....dosta!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ma nemogu svi da dohvate sise to mi je muka sto ona dva moram da sacuvam a i dajem im one granule mlecni .."PANTO IBEKO"francuz je napisao(la):Imam slucaj za stojeci stav pri sisanju, sta te buni tu?... dogadja se kod mene cesto i to velike krmace koje mrzi da legnu, samo se naslone na boks, i pocne da grokce...
crni gruja je napisao(la):dosta ... neka su ti korisni..... e mojih 14 kom sisaju samo stojeci ..popizdeo sam nece da legne ima tri dana zeza a 2 kom ne mogu da dohvate sise pa ih hranim na culclu sa kozijim mlekom ..do sada su svi zivi
markob je napisao(la):ista stvar i kod mene, evo jučer cijeli dan ,noć, cijelo jutro bdijem,praščići već malaksali, ovo je za pop...ako i legne to je na 5 min, niti ne uhvate dobro za sise, ona je već na nogama.Prvi put kad se prasila bila je odlična, nemam pojma o čemu se radi. Doduše ima dva što kmeče, boji li se njih ili nemam pojma šta više da mislim.Luuuuud sam-
crni gruja je napisao(la):dosta ... neka su ti korisni..... e mojih 14 kom sisaju samo stojeci ..popizdeo sam nece da legne ima tri dana zeza a 2 kom ne mogu da dohvate sise pa ih hranim na culclu sa kozijim mlekom ..do sada su svi zivi
Znaci nisu dobili proliv od cistog?crni gruja je napisao(la):@galic
dajem im cisto mleko vec 4 dana ovim manjim a ovi veci dohvate sisu
Probaj da joj daš neki bensadin ili brozepan da se smiri i da legnemarkob je napisao(la):ista stvar i kod mene, evo jučer cijeli dan ,noć, cijelo jutro bdijem,praščići već malaksali, ovo je za pop...ako i legne to je na 5 min, niti ne uhvate dobro za sise, ona je već na nogama.Prvi put kad se prasila bila je odlična, nemam pojma o čemu se radi. Doduše ima dva što kmeče, boji li se njih ili nemam pojma šta više da mislim.Luuuuud sam-
Kozije mleko je u pitanju kod Crnog Gruje, ako ne gresim. Je li Grujane?galic je napisao(la):Znaci nisu dobili proliv od cistog?crni gruja je napisao(la):@galic
dajem im cisto mleko vec 4 dana ovim manjim a ovi veci dohvate sisu
Napreduju? Ne pojavljuje im se kicma?)Znas onako kad su gladni)
Ovo zlata vredi.
Ja sam pravio razne buckurise,kuvao jecam,cuda probao ali sve to nije odgovaralo ili je bilo slabo ili jako,
nikad nisu lepo isli...
.. da da ,, pa rekoh da dajem cisto nerazblazeno kozijeKozije mleko je u pitanju kod Crnog Gruje, ako ne gresim. Je li Grujane?
imaju 10 dana i pojedu oko 100 gr za obrok mogu jos ali kasnije nesto i nisu zainteresovanicrni gruja je napisao(la):pa ih hranim na culclu sa kozijim mlekom ..do sada su svi zivi