Rucno povadjena prasad 10 ziva i 4 ugusena, merili prvo prase tacno je imalo 2kg.Nije mogla da ih oprasi ,i zet ih povadi...
u vezi predhodnog posta veca je verovatnoca da dobijem na lotu peticu nego cvor na pupcanoj vrpci
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mislis osmog aprila?Krmaca bi trebala da mi se prasi 8.3. dali je rano od sad ubaciti je u ukljestenje, jer je ostale 4 non stop dosadjuju?
Ma mozes slobodnoDa, greska 8.4.
Juce mi se oprasila jedna krmaca, 17 zivih I jedno mrtvo. Do veceras je ostalo 6. Samo skice I idu krmaci iza ledja, ne leze sa strane gde joj je vime. Kad doji ja ih prebacim, oni mqlo sisaju I opet se provlace na kontra stranu I ponovo skika. Isti taj problem se javljao i po komsiluku u zadnjih mesec dana. Negde ostane 3-4 komada, a negde svi pocrkaju. Od 15 krmaca za koje znam da su s oprasile u tom periodu, ne verujem da je ostalo vise od 30 prasica. U cemu je problem, da li je neki virus ili ...
Ja imam mogućnost da probam sa mešanjem pa ću probati sledeću turu u aprilu. Tvoji su šareni pa možeš da ih pratiš a kod mene je landras i beli su pa nemogu ispratiti koje čije je da vidim mane, moraću jednima da osečem po uho da ih lakše prepoznam.