crni gruja
Član
landras -joksir 12 kom..zivih, sve ih zadojila, oprasila se za 1h 30 min
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da covek ne poveruje// da ti je neko pricao rekao bih mu ajde ne seriKad jutros posle 76 sati ponovno se uznemirila, lije mlijeko, sluzava vagina, i za nepovjerovati oprasi jos 12 zivi prasadi i jedno mrtvo. Ovo mi se jos nikad nije desilo da posle toliko sati zapocne ponovno prsenje i da oprasi zivu prasad. Bilo je slucajeva da oprasi par komada pa posle 24 sata izbaci jos mrtvih prasadi, ali ovo mi je neki FENOMEN.
Tako mene veterinari prave budalom da ne umem da racuna i da se svinja ne moze oprasiti 117-ti danInace danas joj je 117 dan, jedna je krmaca do nje bila oprasena ali nije imalo teoretske sanse da prodje ili preskoci, zbunjen jesam, al neka ssu zivi i zdravi
Inace danas joj je 117 dan, jedna je krmaca do nje bila oprasena ali nije imalo teoretske sanse da prodje ili preskoci, zbunjen jesam, al neka ssu zivi i zdravi
tresu li se,kod nas je skoro bio slucaj kod nekoliko ljudi blizu jedni drugima da su se prasad tresla i nisu mogla da pohvataju sise i dosta je pomajkalo,izgleda da je bio nekivirus. Da nisu u srodstvu sa nerastom,mada nemoguce za ostale.
Za šta služi taj Ksilazin?Juče se oprasila nazimica 10kom živih i 1 mrtvo podojila ih a onda poludela neće da ih primi dobila 8ml ksilaseda (ksilazin) i tek se onda smirila i primila prasad usputje dobila malo i po njušci za nepošlušnost