marre2
Član
nek su ti korisni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mozda je upala vimena ako je to pocece prasici da crkavaju najbolje konsultovati veterinara
Ova moja me izludjuje ovih dana! Od onih 8 kom. ostala samo 5.. Mleko sada ima (mada ne bas da juri), ali nerado se namesta da doji, onda nabije glavu na prolaz-otvor odakle izlaze prasici iz sanduka pod sijalicom i tako im blokira izlaz da pridju da sisaju. Sta nisam sve radio: prosirivao otvor, premesto sanduk i opet retko da vidim da ih doji. Oni su kost i koza, neznam sta da radim vise?. Da ih dohranjujem nije mi se poklazalo kravljim mlekom kao efikasno. Jedno sigurno znam!..Ide ona pod noz, jer joj ionako ovo 9-10-o prasenje. Dosta je od nje, mada je bila extra do sada.
Kakva su vam iskustva sa hormonskom injekcijom? Posle koliko dana počinje da deluje
Ja kupio danas Patentovo za telad. Ovo vece im spremio, ali oni ni da cuju na cuclu da sisaju, pa sam im stavio u serpicu i jedno onako lapcalo malo. Ostavio sam im nocas u sanduku, a sutra cu da im stavim novo, pa da vidimo. Nece valjda da se ukvari do ujutru, jer nije mi bas toplo u prasilistu. Oni i sisaju po malo (kada ih pusti krmaca), pa neznam koliko dnevno da im dajem i na koliko sati.Nema ti druge kupi mleko u prahu i dohranjuj ih na cuclu