marre2
Član
nocas se jedna oprasila 113 dan matora mozda vec 10 prasenje,12 komada svi su dobri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moja nazimica se oprasila u ponedeljak, mada bi ja pre rekao da se porodila.... Jedno prase..... Ali pazi ga ko oči u glavi...
Moja nazimica se oprasila u ponedeljak, mada bi ja pre rekao da se porodila.... Jedno prase..... Ali pazi ga ko oči u glavi...
Ista situacija i kod mene jutros nazimica jedno jedino prase ,Moja nazimica se oprasila u ponedeljak, mada bi ja pre rekao da se porodila.... Jedno prase..... Ali pazi ga ko oči u glavi...
Dali je pametno drzati krmacu non-stop u ukljestenju?
Meni su non stop sto u cekalistu sto u prasilistu , svaka mi traje od 5-7 god , korisno jeste . a trebalo bi da se setaju . ali se nema prostora .. kostantan koncentrat sa vitaminima i nema problemaDali je pametno drzati krmacu non-stop u ukljestenju?
Pozdrav svima, mozda nije mesto temi za ovo, ali koliko pole davanja hormonske injekcije krmaci ide pripust kod vepra? Hvala unapred