Gorski Car
Član
Nek su korisni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam imao takav slucaj,ali mozda bi vredelo da stavis krmacu u boks(kavez)Neka je sa srecom! Pre tri dana kod mene se oprasila nazimica 10 kom, ali imam problem, kada vidi prasice hoce da ih pojede, toliko se uznemiri, a kada legne poturimo prasice I dok grekce I zmuri oni sisaju. Ali cim skoci sklanjaj prasice. Nema upalu vimena, povisenu temperature,,, Sta mi preporucujete da radim da se privikne na njih?
Neka je sa srecom! Pre tri dana kod mene se oprasila nazimica 10 kom, ali imam problem, kada vidi prasice hoce da ih pojede, toliko se uznemiri, a kada legne poturimo prasice I dok grekce I zmuri oni sisaju. Ali cim skoci sklanjaj prasice. Nema upalu vimena, povisenu temperature,,, Sta mi preporucujete da radim da se privikne na njih?
Bojim se da ce ih izgaziti, kada se razmile, jos su mali.Nisam imao takav slucaj,ali mozda bi vredelo da stavis krmacu u boks(kavez)