Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa inekcijom ili bez? Stvarno brzo.Pre tri sata mi se oprasila prvopraskinja,10 kom,svi zivi i zdravi,isprasila se bukvalno za 20min do pola sata,malo kasnije se ocistila,besprekorna majka,,,,bice i fotki ovih dana
Bez i to prvoprsskinja,ja nisam mogao da verujem,svinje koje smo cuvali uvek su se uglavnom prasile po pola dana,cak se i njena majka uglavnom dugo prasi,ova mora da je neki izrodSa inekcijom ili bez? Stvarno brzo.
Ranbobas zasto secer obavezno , za to nisam znao . Koju ulogu ima secer ??
u junu da imaju 120 kg ,( neozbiljan si sto se tice svinjarstva ,, ides brz i jak tov i eto matematike) a ako u sledecem prasenju izbaci 5kom ide na klanje ,, ne koljes odmah a ako se zezas moze da ti prasi i dva to je tvoja volja , treba razgranicit hoby i profi posao.. mnogo ulaganja ne sme da bude greske ,ulaze se puno para greske se peglaju tokom godine , ljubav i biznis idu zajedno , a ti se otrilike zajebavasNeka su oni meni zivi i zdavi i do jeseni bice 120 kilasi!