MiroslavNG
Član
nocas oko 1 oprasila 14 komada svi sisaju bez otixtocina ali jos nema posteljica sta da preduzmem imam oxitocin penstrep i tilovet b200
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ako dodje do zaprecenja praseta,da li oksitocin moze da napravi gore,posto pojacava napone.Kad izbaci prvo prase daje se krmači OKSITOCIN
isto tako i mene iznenadila nazimica(113 dan), mada sam vece pre primetio da bi u toku noci moglo biti nesto a ujutru u 5 je obisao i ona mirno spava pa reko nista to do daljnjeg i odem na njivu a kad sam se u 10 vratio prasici mirno spavaju(9 kom) a tek kasnije sam primetio da je u posteljici ostalo 1 a mozda cak i 2 bilo(macke razvukle)jutros da pogledam krmacu, reko da joj bacim jos malo slame kad ono 11 prasica svi beli kao sneg!oprasila se na 113 dan!
bravo za rekorderku, nek su korisni i da dobro napredujuJuce mi se oprasila krmaca 118. dan 19 prasica od toga 2 mrtva i 17 zivih.
jutros da pogledam krmacu, reko da joj bacim jos malo slame kad ono 11 prasica svi beli kao sneg!oprasila se na 113 dan!