@trokanac
u junu da imaju 120 kg ,( neozbiljan si sto se tice svinjarstva ,, ides brz i jak tov i eto matematike) a ako u sledecem prasenju izbaci 5kom ide na klanje ,, ne koljes odmah a ako se zezas moze da ti prasi i dva to je tvoja volja , treba razgranicit hoby i profi posao.. mnogo ulaganja ne sme da bude greske ,ulaze se puno para greske se peglaju tokom godine , ljubav i biznis idu zajedno , a ti se otrilike zajebavas
Razumem i postujem vas odgovor! Ja se ne zezam i ne pada mi na pamet da bacam pare jer ih nemam. Sto se tice ove prasilje veoma je mlada i mala ( oko 90 kg) i smatram da mora da ima drugu sansu. A naravno bice ona dosta ozbiljnija i veca prilikom drugog prasenja! Imam ja celu racunica koja smesa ide i koliko za ishranu! Figurativno sam rekao do jeseni! Pun tov traje 168 dana do 110kg tezine! Sto znaci da do pocetka juna, mozda koji dan kasnije bice oni 120 kg!
I nemojte da mislite da se ja zajebavam sa ovim jer veoma volim zivotinje, imam 6 hektara imovine koje obradjujem tako da imam svoju hranu, i planiram da prosirim proizvodnju sledece godine!
Samo sam rekao da ne volim te komentare,cim pobaci svinja sa brojem prasica odmah ide u kobasice! Zato postujem odgovor Crnog Gruje da treba dati jos jednu sansu!