G
Gost 7475
Guest
Ako ti nije problem imaš u Sisku (ako google maps točan 55 km od tebe) http://profarm.hr/prasilista.php , cijena ti je 960 kn znaci cca 128 €
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam ih nabavljao iz JOMAPEKSA, preko jedne firme u Samcu , ali vise pepostoji,1,2x0,4m izlazile su oko 95 e u RS. to ti je najsigurnije ako imas nekog u Srbiji, adresa: VLADIKE ĆIRIĆA 33 21000 Novi Sad, +381 21 493422Hvala ti Grujo, samo još da nabavim tu grejnu ploču. Kod nas u Srpskoj nema. Interesuje me gdje može da se nabavi i kolika je cijena pa da je nekako dobavim iz Srbije.
pozz.
Pricekaj termin da prodje , pa se posle razmisljaj sta ces ,, dal kobaje ili suvo mesoMa trebalo bi da se prasi sledece nedelje ako je suprasna , ali ne pokazuje znake estrusa ...
Velicina stomaka provereno nema veze sa brojem prasica. Ova poslednja imala solidan stomak a okotila 2(slovima dva)....