putin
Član
Нисам ја превелики патриота,него не упадам у друштвено прихватљив систем кукњаве и јаукања како нема како не може..
за тебе ће ми бити и драго ако одеш,веруј,а и теби ће па обојици добро..
2пан(туПан) ако добро знам енглески,одговорио сам ти на оно што си ти сам писао,тако да та реченица што си написао можда важи за тебе,а да дискутујем о нечему озбиљном са човеком који пише "ако нема довољно кесха" ми је знак колико година имаш и све остало.
за тебе ће ми бити и драго ако одеш,веруј,а и теби ће па обојици добро..
2пан(туПан) ако добро знам енглески,одговорио сам ти на оно што си ти сам писао,тако да та реченица што си написао можда важи за тебе,а да дискутујем о нечему озбиљном са човеком који пише "ако нема довољно кесха" ми је знак колико година имаш и све остало.

mada nisam siguran u vezi ovog kecx-a na sta mislis, da me nesi pomesao sa nekim? 
svidja mi se na koji nivo dovodis raspravu, sledece je da pocnes da mi trazis pogresno postavljene zareze i sl, izuzetno jak argument sa necije preseljavanje na selo. Jbg, nisam dovoljan patriota da kucam cirilicom, a najbrze mi ide osHisHanom latinicom. Vidis, zanimljivo ti ide ova konverzacija, u nedostatku argumenata prelazis na licno vredjanje, nakon sto si prethodno DEBELO zagazio u politiku na komentarima. Samo mi kazi, dal si zaista ozbiljan ili trolujes po malo? Nekako ne mogu bas da poverujem da si ozbiljan. Bukvalno mi mrsko da se raspravljam oko gluposti sa tobom, samo me zanima koja je tvoja argumentacija (osim patriotizma) zasto bi ikome bio bolji siromasan tezak zivot na selu od rada u inostranstvu? Pazi, ja sam coveku npr u startu predocio 2 relativno benigne varijante, koje podrazumevaju da se prvo oproba po malo sa zivotom na selu, pa tek da vidi dal mu odgovara. Ako odgovara- super, ako ne- nije velika steta. Koji su tvoji argumenti da ce mu SIGURNO biti extra ako ode na selo i ulozi tamo sve sto ima?