emigrant
Član
Ajde da kažemo da je to tako kako kažeš Putine ali ipak se moramo složiti da sa 2ha obradive zemlje nema šta da traži na selu.Jedino da se bavi povrćem ali su mu tu opet potrebna ulaganja u plastenike i treba mu radna snaga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gradis svoje snove ili te neko zaposli da gradis njihove
послато са sm-a500fu уз помоћ тапатока
Vidi Flojd sinko(koliko ocenjujem od tebe sam bar dvostruko stariji):
To sto ti pricas o Nemackoj firmi koja je otvorena ovde, i u kojoj su postavljeni domaci menadzeri uvlakaci, a koji svoje nesto vece plate opravdavaju time sto potcenjuju i maltretiraju radnike i sami normiraju vreme i uskracuju prekovreme naknade, nema nikakve veze sa onim o cemu sam ja pisao. To je u sustini domaca firma(poput Gorenja u kojoj je plata 18000), a kojoj su takve uslove obezbedili domaci maksimalno korumpirani politicari, i koji su narodne pare utrosili za podsticaj takvih investitora.
Da si video malo sveta, nebi ni pominjao takve stvari koje spadaju u klasicne prevare..
Za decaka koji ima 23 godine, preporucio sam da nadje posla na zapadu(ili cak i istoku), vidi sveta(radi uspostavljanja realnih kriterijuma u zivotu) i zaradi neki novac kao osnovu za odlucivanje sta raditi u zivotu. Za 5-6 godina moze zaraditi solidan novac kao osnovu za svaku vrstu pocetka cak i ovde i cak ukiljucujuci i selo..
Ovde to u sadasnjim uslovima sigurno nije moguce, radio za sebe ili za gazdu..