Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Voleš jednom u životu, dal` bogatu il` sirotu - to ne bira pamet nego srce ! Uz još neke stihove Mike Antića i Duška Radovića, ovo je "baražna vatra" srpske ljubavne poezije. Dakle, glasamo za srce !
p.s. Upravo "sleteo" sa legendarnog Goča, podnapit srednje dobro, postaću i ja neki revolucionarni poeta ! Dakle,srce ,pa šta bude, sestro dipl.
To care tako se srce osvaja.
Znate li koja je razlika izmedju momka i ozenjenog?
Momak otvori frizider i posto nema nista ode u provod.Ozenjen otkrije jorgan i kad vidi sta je ispod ode u frizider.
Zato se ozenjeni i ugoje.
Veeeeeeeeeeliki pozdrav svim momcima koji se pitaju gde sam ja, dal` ce pite biti, dal` je nadjen paor cije se srce osvaja ..... Ziva, zdrava, za prvi maj postala tetka jednom malom Simi,na zalost ima i nekih ruznih stvari koje prate ovo veselo pa nisam bas bila za divan....jos je tako ali mislim ja i na sve vas pa rekoh,da se ne brinete puno Dusko58- i kad se osvoji srce drustvo sa foruma zaboravljeno biti nece SAMA- na moju veliku radost presli ste kolega na malo vedrije teme u odnosu na one sljive tzv. sto me raduje Milovane64- srce i samo srce uvek slusam ,pa nek glava u zidove lupa dok moze Crni Gruja- Grujane hvala od srca francuz- na zalost kako stvari stoje stvarno cete bez pite ostati ovaj put ali obecavam da cu se oduziti i odrzati obecanje -pa tek je 78-i sajam po redu
i evo ponovo molim drugove iz uprave da se zarad mene ubaci i onaj smajli sto poljupce salje za svakoga od vas (ne stigujem tolike kite cveca da naberem )
Veliki pozdrav od srca svima a narocito gospodji iz Nisa
Bas mi je drago da se javi,jos da te udam sljivama bolje da pricamo nego da ih stvarno bude.Mislim na ispod oka a prave nek nam rode.Nikad nista lose nisam ni pomislio,MADA je ruzno zvucalo.Sta da radim kad sam TAKI.Volim Ljude ,volim salu,volim alkohol,a zene najvise.Pozdrav svima.
Usput SAJAM nam je MRSAV. KRIZAAA