dipl.seljanka
Član
Dooooobar vam dan momci svima
HVALA ZA CVECE - RUZA JE PRELEPA
Eto ti sad, pa sto to tako? I kod mene pise seljanka a ne paorka ageografsko poreklo-eeee to je cudo
U pravu si Bubu moj al sta da ti kazem kad sve znas a dobar savet nikad ne skodi cuti
Znala sam da ce mi te gedore glave doci i to komplet
HVALA ZA CVECE - RUZA JE PRELEPA
peto1 je napisao(la):Ajd posto ste svi veliki svaleri ja cu joj za poklon poslati cvece.dipl.seljanka je napisao(la):steta bas sto u ponudjenim slikicama nema nekih, onako zenskijih slikica pa da se zahvalim nego samo ovo
rekreativac je napisao(la):nema me sat vremena a vi ispisete novu temu na sto strana mora da je nesto zanimljivo
@dipl.seljanko ne treba ti vise misljenja moje srce si osvojiladipl.seljanka je napisao(la):Al stvarno bi mi znacilo da cujem neko momacko misljenje i savet
Post je spojen: [time]1288208989[/time]
_________________________________________________Eto ti sad, pa sto to tako? I kod mene pise seljanka a ne paorka ageografsko poreklo-eeee to je cudo
Rale 83 je napisao(la):Cek jel se @dipl.seljanka odlucila da se uda protiv paora
Mi u centralnoj smo obicni seljaci , ne zameri otpadamo zbog radi geografskog porekla
Post je spojen: [time]1288234309[/time]
_________________________________________________U pravu si Bubu moj al sta da ti kazem kad sve znas a dobar savet nikad ne skodi cuti
Bubu je napisao(la):Da je doticna gospodjica/kreator teme pocela ranije da razmislja o osvajanju paorskog srca, mozda joj savet ne bi bio potreban...
Hajde da i ja dodam nesto pametno-nije sve u mirazu, hrani i poklonima. Nista se mi paori ne razlikujemo od ostalih ljudi da bi trebalo nesto posebno-samo budi ono sto jesi i koristi svoje najjace argumente i budi sigurna u sebe!!!
Post je spojen: [time]1288259672[/time]
_________________________________________________Znala sam da ce mi te gedore glave doci i to komplet
Dukanac je napisao(la):Pa eto Rale izgleda da samo paori dolaze u obzir, mi seljaci iz centralne 100% otpadamo...
Peto je mnogo sumnjiv, oboje su iz Novog Sada, ko zna šta smera...
Ali gedore...... Ko to da oprosti...