Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@dipl.seljanko ne treba ti vise misljenja moje srce si osvojiladipl.seljanka je napisao(la):Al stvarno bi mi znacilo da cujem neko momacko misljenje i savet
rekreativac je napisao(la):nema me sat vremena a vi ispisete novu temu na sto strana mora da je nesto zanimljivo
@dipl.seljanko ne treba ti vise misljenja moje srce si osvojiladipl.seljanka je napisao(la):Al stvarno bi mi znacilo da cujem neko momacko misljenje i savet
Attila M. a dve dvojcice i tri trojcice ispred :haha: :haha: :haha: :haha: je napisao(la):Al' smo se napal'li - baš smo se napal'li
Ajd posto ste svi veliki svaleri ja cu joj za poklon poslati cvece.dipl.seljanka je napisao(la):steta bas sto u ponudjenim slikicama nema nekih, onako zenskijih slikica pa da se zahvalim nego samo ovo
rekreativac je napisao(la):nema me sat vremena a vi ispisete novu temu na sto strana mora da je nesto zanimljivo
Rale 83 je napisao(la):Cek jel se @dipl.seljanka odlucila da se uda protiv paora
Mi u centralnoj smo obicni seljaci , ne zameri otpadamo zbog radi geografskog porekla