pujol
Član
Ljudi hvala vam sto se trudite da resite moj problem.Sutra cu da slikam,pa cu da vam pokazem,da ga ocenite sta je najbolje.Ne brinem ja mnogo za to resice se,ionako cu uskoro da kupim nov traktor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i jednu kasiku ljute sa jednim saranom i eto paprikasAko je mala naprslina ja bi probao prvo sa 2-3kasike aleve paprike.
Ljudi hvala vam sto se trudite da resite moj problem.Sutra cu da slikam,pa cu da vam pokazem,da ga ocenite sta je najbolje.Ne brinem ja mnogo za to resice se,ionako cu uskoro da kupim nov traktor
Cemu tolika diskusija,blok se vari,ko ume i moze u kombinaciji sa tecnim metalom kao finis.
Ako je u pitanju IMT ili IMR,ako je pukao blok i glava je pukla 95%.
I zaciniti po ukusu.i jednu kasiku ljute sa jednim saranom i eto paprikas
To sa paprikom sa ja radoio x puta i mogu ti reci da je odradjivalo svoj poso ,ali cim sipam antifriz pojede je.Meni je jednom na folsvagenu pukla neka razvodna grana plasticna curi voda ko luda ,,a nemozes joj prici do zla boga i sipo mi majstor neku tecnost ,nije komina steta sto nisam zapiso, do je tako zadihtovalo da nepoverujes,takvog sam ga i prodo,znam da nije bila ni skupa ko sad nekih 500 do600dinara.Nekaze se u poslovici bez veze pametan pise budala pamti.Ne da se namaze spolja,vec se paprika u nekoj casi razmuti sa vodom,pa se sipa u hladnjak,i ostavi upaljen motor 15-20min.mozda vam izgleda smesno,meni letos curio hladnjak na autu,sipao sam i commu za zaptivanje hladnjaka ,nista posle 2 nedelje winn's nije prestajalo,pa sam stavio 2 kasike paprike i gotovo...
Očigledno hemija tebe.Ja ne znam ko tu koga pravi ludim