kaze trebao bi mu ne kaze da je neophodan,da mu je neophodan vozio bi 578 ali on mu stoji i ne radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ovaj 558 nema sanse da ga prodam , njega imam da sredim, da takav nece moci da se nadje bolji u celoj SrbijiMONTOYA je napisao(la):Da se ja pitam umesto 558 i 578 uzao bih 577,čini mi se da je zzivica prodavao solidan 577 za 6000 znači ta dva traktora + manja doplata i imao bi upotpunjen vozni park
auuu pa tek sad vidim, mali buraz mi ceprkao po telefonu , jos se ja cudim sto nemam kredita!!! razbicu ga . uglavnom za koje pare se moze naci neki dobar zetor bez prednje vuce koji zadovoljava uslove koji su gore navedeni?abro je napisao(la):Zetor 62xx (58ks) ili 72xx(64ks) preporučujem, bićeš prezadovoljan jedino neverujem da ih ima za te pare. Uključivanje kardana preko zasebne ručice što je pogodno u nekim operacijama koje si naveo, udoban, tih, okretan, prosečni potrošač, nije mali.Kod nas neki dan prodan 7711 za 9000e oko 2000rs (sigurno), god. oko 88-89. U tu sumu uklapaš se sa IMT ali nećeš a cene,mane, prednosti ostalih proizvođača neznam.
Dragan18
Hvala za sms (mobil) mada mislim da si pogrešio, ili je nisam shvatio.
Pozdrav.
mityoo je napisao(la):Ako se razumeš u mehaniko onda kupi nekog malo starijeg Zetora (6011 ili 7011) njih može naći za oko 4000-5000 pa malo popraviš i imaš odličan traktor!